Mousse de calçots amb salsa romesco

Menjar-se els calçots és tot un art, sempre acabes amb les mans ben negres... doncs aquesta manera que avui us presento és una manera ben curiosa de menjar-se'ls: sense embrutar-se els dits!!. La proposta  és del plat o la cullereta (com ho vulgueu servir) directe a la boca i a gaudir-ne.

Ingredients:
- Calçots
- Crema de llet
- Fulles de gelatina
- Sal
- Pebre
- Torradetes de pa

(Per la salsa romesco)
- Ametlles
- Avellanes
- Pinyons
- nyores
- Alls
- Julivert
- Pa torrat
- Sal
- Pebre negre i pebre vermell

Preparació:

Courem els calçots a la parrilla o a la planxa. Els pelarem i els posarem al got del turmix amb la crema de llet i les fulles de gelatina previament remullades. Un cop batut li afegirem el pebre i la sal i ho posarem en un motlle rectangular. Tot seguit ho posarem a la nevera durant 2 hores. Ho desmotllarem i ho tallarem a daus a mida de les torradetes i hi posarem el romesco a sobre. I, el següent pas és tastar-ho i disfrutar-ho....Bon Profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario