Mil fulles de brandada de bacalla a la catalana

Aquesta recepta és una mica entretinguda però a la cuina tot porta la seva feina i el seu temps, però desprès de tot té la seva recompensa. El bacallà té tantes opcions que avui us deixo aquesta recepta que espero que us agradi. Bon profit


Ingredients:

- Pasta de full
- Llet
- All
- Oli
- Bacallà
- Pebrot del piquillo
- Un rovell d'ou

Preparació:

1. Tallar la pasta de full a quadradets, amb un tallapastes, a mida més aviat petita. Pintar amb el rovell de l'ou batut i posar al forn fins que estigui daurada.
2. Mentrestant, posar l'oli en un cassó i fregir els alls fins que estiguin daurats, treure els alls i posar el bacallà a confitar sense que arribi a bullir durant 10 minuts.
3.  Agafar el got del turmix i posar el bacallà esmicolat i els alls amb una mica de llet, batre i anar afegint oli fins que quedi una pasta espessa.
4. Tallar la pasta de full amb dos o tres capes depenent de quant hagi pujat i anar fent capes. Al final posar el pebrot amb quatre tiretes.







No hay comentarios:

Publicar un comentario