Bombons de xocolata blanca

Són bombons fets amb xocolata negra i farcits de xocolata blanca. Els pots fer fàcilment amb uns motllos que pots comprar en qualsevol botiga de parament per la cuina. Són tant bons com els de compra i quedaràs molt bé amb els comensals. No es creuran que els has fet tu, es pensaran que els has comprat!

Per a una dotzena de bombons:

- 200 grams de xocolata negra per fondre
- Una tauleta de xocolata blanca.
- Crema de llet (poca)

Preparació:

1. Fondre la meitat de la xocolata negra.
2. Untar els motlles amb una capa fina de xocolata, sense que quedi cap milímetre de motlle sense xocolata.
3. Deixar mitja hora a la nevera.
4. Mentre es pren la xocolata, fer el farcit de xocolata blanca: es fa desfer la xocolata blanca i es barreja amb una raig de crema de llet, que és el que farà que el farcit no s'endureixi i quan es mossegui sigui cremós.
5. Treure els motlles de la nevera i omplir-los amb el farcit, deixant un espai d'un milímetre a la part superior per cobrir el bombó.
6. Deixar mitja hora més a la nevera-
7. Mentrestant, fondre la resta de la xocolata negra.
8. Treure els motlles de la nevera i cobrir amb la xocolata negra, intentant que la part superior quedi el més plana possible.
9. Posar a la nevera com a mínim un parell d'hores. Després ja es poden treure i desmotllar amb compte. Guardeu-los a la nevera. I a disfrutar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario