És un aperitiu sa i nutritiu, i impresionaràs als teus convidats. Molt vistós, no podran esperar a posar-li la mà a sobre i tastar-lo. Porta una mica de feina però no és complicat, no cal ser el Ferrán Adrià.
Per a quatre persones (quatre unitats):
- 150 grams d'espinacs
- Dos ous
- 200 ml. de crema de llet
- 50 grams de bàcon
- Pinyons
- Formatge
- Pebre
- Orenga
- Sal
Preparació:
1. Fregir els espinacs ben salpebrats.
2. Batre els espinacs, els ous i 100 ml. de crema de llet amb el túrmix.
3. Posar el preparat en motlles rodons i posar al forn. Estarà a punt quant li clavem un ganivet i surti net. Ja tenim la mousse llesta.
4. Per fer el niu de bàcon, tallem petit el bacon i el saltegem amb una mica de pebre, orenga, una quants pinyons i 100 ml de crema de llet.
5. Un cop cuit, es posa sobre la mousse d'espinacs, se li afegeix formatge ratllat a sobre i es gratina al forn. Mmmm, què bo!
No hay comentarios:
Publicar un comentario