Bombons de foie

Xocolata com a aperitiu? Sí, farcit de foie! Soprendràs els convidats amb un contrast de sabors molt suggerent, primer amb una xocolata negra cruixent i després amb un cor de tendre i saborós foie. Una delicatessen a la teva taula, i molt fàcil de fer. El cost és variable, depèn de la qualitat del foie, però ha de ser saborós perquè la potència de la xocolata no amagui el suau gust del foie.

Per una dotzena de bombons:

- Dotze daus de foie d'oca.
- 100 grams de xocolata negra per fondre

Preparació:

1. Tallem els daus de foie en una mida de bombó estàndard, li clavem un palet de fusta a cadascun i els posem al congelador una hora.
2. Desfem la xocolata al bany maria o al microones.
3. Banyem els daus de foie amb la xocolata, mirant que quedin totalment coberts però sense que quedi una capa massa gruixuda. Un cop coberts, els deixem sobre paper vegetal o de forn i els deixem a la nevera fins a l'hora de servir (com a mínim un quart d'hora). Recomano servir-los en un got perquè la xocolata no entri en contacte amb cap superfície. I quedaràs com un autèntic xef!

No hay comentarios:

Publicar un comentario