Paquetets de col farcits de carn d'olla

No esteu cansats de llençar la carn de fer la sopa o l'escudella? Doncs aquí teniu una solució per aprofitar-ho. Ara estem més acostumats a fer croquetes, però així també aprofitarem les verdures i queda molt bo. Això ja ho feia la meva padrina!

Ingredients:

- La carn d'olla i les verdures del caldo
- Fulles de col
- Pa ratllat i ou per arrebossar

Preparació:

1. Triar la carn d'olla i treure la carn dels ossos. De les verdures, aprofitarem la pastanaga, la ceba, la patata i els cigrons.
2. Triturar-ho tot junt.
3. Bullir les fulles de col senceres durant tres minuts, però tallant una mica el nervi central.
4. Posar les fulles amb aigua freda per tallar la cocció.
5. Omplir les fulles de col amb la carn i la verdura i tapar-ho amb la mateixa col.
6. Arrebossar els paquetets primer amb ou i desprès amb pa ratllat.
7. Fregir i ja podem gaudir d'aquest plat econòmic i suculent!

No hay comentarios:

Publicar un comentario