Aquesta tapa és un contrast de sabors. Per una part tenim el vinagre del seitó marinat, i per l’altra el cogombre i el formatge. És una combinació molt agradable, proveu-ho, us agradarà.
- Seitó
- Vinagre de poma
- Sal
- Pebre
- Formatge tipus filadelfia
- Cogombre
- Anet
- Festucs
- Vinagre de Mòdena
Preparació:
- En primer lloc netegem el seitó (sense espina) i el posem a marinar durant una hora amb vinagre de poma. El traiem del vinagre i el posem amb oli d'oliva, sal i pebre.
- Agafem el formatge i el barregem amb el cogombre a trossets molt petits, també hi afegim anet, sal i pebre.
- Ens posem a muntar la tapa. Primer un torrada a la base. Farem una "quenel" del formatge amb el cogombre, i posem el seitó a sobre i finalment ho regarem amb la vinagreta de festucs.
No hay comentarios:
Publicar un comentario