Rotllet de truita de patates farcit

La truita de patates, l'enciam, el pernil i la maionesa són quatre elements bàsics de la nostra cuina. Per què no els ajuntem en un plat original i molt bo? Si els xinesos tenen el seu famós rotllet, nosaltres també! Us llepareu els dits, i aconseguireu que els nens mengin enciam sense protestar!

Per entre quatre i sis persones, depèn de si es serveix com a aperitiu o com a primer:

- Tres ous
- Tres patates mitjanes
- Enciam
- Pernil salat
- Maionesa

Preparació:

1. Pelem, tallem i fregim les patates a foc baix perquè quedin toves.
2. Batem els ous i els ajuntem amb les patates.
3. La truita no la farem a la paella sinó al forn. Posem la barreja dels ous i les patates en una safata coberta amb paper vegetal o de forn de manera que quedi planeta perquè es pugui enrotllar sense que es trenqui. La retirem quan l'ou s'hagi coallat.
4. Retirem del forn, l'enrotllem amb el mateix paper del forn i esperem que es refredi a temperatura ambient.
5. Tallem l'enciam i el pernil petits i ho barregem amb la maionesa.
6. Desenrotllem la truita i la cobrim totalment amb el farcit. La tornem a enrotllar i ja es pot tallar, servir i degustar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario