Foie amb poma caramelitzada i reducció de Pedro Ximénez

Avui us presento una mossegada per xupar-vos els dits. És senzilla però podria ser una recepta dels millors restaurants. Si el foie és bo surt una mica car, però val la pena, és la clau del canapé. 

Ingredients:

- Torradetes
- Foie
- Poma
- Vi Pedro Ximénez
- Mantequilla
- Sucre

Preparació:

1. Posar el Pedro Ximénez en una cassó a foc lent i deixa bullir fins que quedi una textura com un caramel.
2. Pelar i tallar la poma a daus petits.
3. Posar una mica de mantequilla a una paella i deixar-la desfer. Després posar la poma i dues cullerades de sucre, fins que agafi un color torradet.
3. Finalment montarem el canapé: primer s'ha de posar la poma, a sobre el foie i una mica de reducció de vi per sobre. Un premi per al paladar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario