Tàrtar de salmó

La cuina moderna ha fet evolucionar el clàssic steak tartar i, gràcies a la influència de la cuinar japonesa, també es fa amb peix. El tàrtar de salmó és un aperitiu fresc i molt elegant. El més important d'aquest plat és que els ingredients siguin de bona qualitat.

Ingredients:

- Salmó fresc
- Un ceba tendra
- El suc d'una llimona
- Un alvocat madur
- Tabasco
- Sal
- Oli oliva
- Tàperes
- Cogombres amb vinagre

Preparació:

1. Treure la pell i les espines del salmó i tallar-lo a daus petits.
2. Tallar petita la ceba, el cogombre, l'alvocat i les tàperes.
3. Barrejar-ho tot i afegir el suc de llimona, la sal, unes gotes de tabasco i oli oliva.
4. Posar-ho deu minuts a la nevera i ja es pot menjar. Si ho serviu en culleretes quedareu la mar de bé!

No hay comentarios:

Publicar un comentario