De cremes se'n poden fer de mil tipus, però poques tant originals, atrevides i exquisides com la que us presento. La crema de musclos es pot fer com un primer o com un aperitiu, un glop de mar.
Ingredients:
- Porro
- Ceba tendra
- Musclos
- Brou de peix
- Farina de blat de moro
- Crema de llet
- Sal, pebre i anet (o eneldo).
Preparació:
1. Tallar el porro i la ceba i fregir-ho a foc lent fins que estigui ben poxat.
2. Afegir els musclos, deixant-ne uns quants per adornar.
3. Deixar-ho fregir uns 10 minuts i afegir el caldo de peix, la crema de llet i una culleradeta de farina de blat de moro perquè la crema quedi amb més consistència. Deixar-ho bullir durant 10 minuts.
4. Afegir la sal, el pebre i l'anet.
5. Finalment ja es pot servir. Perquè quedi més vistòs es pot adornar amb un musclo i una mica de crema de llet perquè així tingui un contrast de color.
No hay comentarios:
Publicar un comentario